EMPRESASERVEISPRODUCTES
LLARG
PLA
ESTRUCTURAL
TIGBRUSHPUBLICACIONSCONTACTE
NOTA LEGAL
POLÍTICA DE PRIVACITAT
ES EN CAT FR

Publicacions - Certificats de qualitat i albarans.

En Gual sempre ens agrada anar un pas més enllà, per això aquest 2019 hem incorporat una base de dades personalitzada per a cada client amb l'històric dels albarans i certificats de qualitat 3.1 del material expedit perquè els tingui disponible quan els requereixi, de manera ininterrompuda, qualsevol dia i a qualsevol hora.

D'aquesta manera aconseguim, gràcies a una relació ordenada en el temps, estalviar temps i costos als nostres clients. En tres senzills passos:

1) Accedir a la carpeta "virtual". A cada lliurament de material se li enviarà al client l'enllaç per correu electrònic.2) Accedir al nº d'albarà sol·licitat. (Si és l'última expedició, sempre estarà en la pàgina principal, si és un lliurament anterior estarà arxivada pel mes i nº d'albarà de Gual.)3) Descarregar l'albarà i certificats. Sempre estan en el format universal PDF.No obstant, si el client ho prefereix, sempre se li pot enviar per correu electrònic.

Per a més informació, no dubti a escriure'ns en el nostre formulari. Si ho preferiu, podeu posar-vos en contacte directament amb un dels nostres col·laboradors. Estem a la seva disposició!

Les més visitades

La rugositat en l'acer inoxidable i la seva mesura

La rugositat és una unitat de mesura que defineix

+ INFO

Els tipus de corrosió en acers inoxidables: la corrosió per esquerdes

En aquest article s'analitza breument la corrosió

+ INFO

Autobusos. Visió i experiència

Avui us portem aquest intersante article publicat

+ INFO

Cerca per categoria

+ ARTÍCULOS DIVULGATIVOS+ NOTICIAS DEL SECTOR+ LOS TIPOS DE CORROSIÓN EN ACEROS INOXIDABLES+ NOVEDADES